hungarocelldekor

Tervezéskor a mottóm: nyugi, szép lesz!

Ezen a címen várom a kérdéseidet: eva.baraxa@gmail.com

Nagy segítség ha megírod az elképzelésed, a rendelkezésre álló hely nagyságát és a fal színét. Ha esetleg a honlapon megtetszett valamelyik szett, azt is küldd el, így tudni fogom, hogy milyen irányban induljak el az esetleges tervezés során.

 

A listán két ár van feltüntetve:

  1. A 2 cm vastag, fehér golyókból préselt hagyományos hungarocellből készült figurákra vonatkozik.
  2. A teljesen sima felületű, 3 cm vastag Styrodur-ból (XPS) készült figurákra érvényes.

 

A megrendelésben tüntesd el, hogy melyik anyagból szeretnéd a figurákat-betűket.
Miután lefixáltuk az árakat, már csak a postást kell várnod.
Igény esetén 500 Ft ellenében szivacsos kétoldalú ragasztóval látjuk el a figurák hátát, mely az egyenetlen falon is jól rögzül. Előfordulhat, hogy a figurák leszedésekor, a ragasztó nyomot hagy a festésen, sajnos nem tudom garantálni a „láthatatlan” leszedést.

A postázási költség utalás esetén jelenleg 1550 Ft 2 kg-ig.
Nagyobb terjedelmű , vagy súlyosabb csomagnál az ár is változik kb. 2000-2400 Ft között van.

Mivel kézzel készített, egyedi megrendelésekről van szó, ha lehet ne hagyd a rendelés leadását az utolsó pillanatra. Számolj az elkészítés idejével is, ami átlag 3 – 4hét, főleg ha olyan figuráról van szó, ami nem szerepel a listán.

Előre fizetni nem kell.

Ha elkészültem, a postára adást megelőzően megírom a számlaszámot. Légy szíves jelezz vissza ha utaltál, illetve ha megkaptad a csomagot!
A csomag 1-3 nap alatt az ország bármelyik csücskébe meg szokott érkezni, ellenkező esetben jelezd nekünk  időben ha nem kaptad meg, hogy intézkedhessünk.
A rendeléskor leadott személyes adatokat ( név,cím, email cím, telefonszám) csak a postázáshoz használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki. Nem küldünk hírlevelet,reklámot. (Majd jelentkezel ha akarsz tőlünk valamit :))

Érdekelnek az árak?  

Kérj komplett fotós árlistát! Egyéni elképzelésed van?
Nem gond. Írj vagy hívj, ha rajtunk múlik igyekszünk megvalósítani.